A dannon aktivia jó neked?

A joghurt tápláló módja annak, hogy kalciumot és fehérjéket adjunk a diétájához. A Dannon Activia vonal büszkélkedhet olyan probiotikumok, jó baktériumok bevonásával, amelyek általában az Ön emésztőrendszerében élnek. A Dannon Activia probiotikumain kívül, mint minden joghurt, számos kulcsfontosságú vitamint és ásványi anyagot is kínál, bár a márka egyes ízvilágai szintén magasak a cukoron.

A Dannon Activia cseresznye joghurt egy adagja 110 kalóriát és 2 gramm zsírt tartalmaz, amelyből 1 gramm telített. A telített zsír bevitelének korlátozása intelligens módja a szív egészségének megőrzésére, a Harvard Közegészségügyi Iskola szerint. Az Activia cseresznye joghurtjának 4 gramm fehérjét is kap, a 46 gramm fehérje nőknek 9 százaléka naponta és az 56 gramm férfiak 7 százaléka igényel. A többi íz, beleértve a szilva, az eper banán, az őszibarack és a vanília ugyanolyan mennyiségű kalóriát, zsírt és fehérjét tartalmaz, míg az áfonyás íz 120 kalóriát tartalmaz.

Az Activia joghurt bármely ízének adagja naponta 1000 milligramm kalciumot, vagy 150 mg kalciumot szolgáltat. A sok kalcium megvédi a csontjait, és csökkentheti az oszteoporózis kockázatát, a Centers for Disease Control és Prevention szerint. Az Activia joghurt ugyanazon adagja a napi D-vitamin követelményének 15% -át is biztosítja. A D-vitamin segít a szervezetnek felszívni a kalciumot, és védelmet nyújt a sejtjeinek, ami csökkentheti a rák kockázatát, a Maryland Medical Center szerint.

A Dannon cég egyik legfontosabb táplálkozási igénye a joghurt Activia vonaláról az előnyben részesített probiotikumok. A joghurtokat Bifidus regularis nevű probiotikus tenyészetből készítik, ami segít az emésztőrendszer megfelelő működésének megőrzésében. A Harvard Medical School megjegyzi, hogy a probiotikumok segíthetnek bizonyos egészségügyi problémák leküzdésében, és segíthetnek a gasztrointesztinális állapotok kezelésében, mint például a Crohn-betegség és az irritábilis bél szindróma. A probiotikumok segíthetnek a hasmenés kezelésében, és felvehetik a jó baktériumok kínálatát, miközben antibiotikumokat szednek, a Harvard Medical School beszámolói.

A Dannon Activia cukrot tartalmaz, ezek egy része természetesen előfordul, de a legtöbbjük hozzáadódik. A vanília és a cseresznye ízek például 17 gramm cukrot tartalmaznak adagonként. Az áfonya 19 gramm cukrot tartalmaz, és a kevert bogyó 18 gramm. Az Activia Light kiválasztása egyik módja ennek a hátránynak a leküzdésére, mivel ezek az ízek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Az Activia joghurt táplálkozási értékének növelésére más módok az olyan görög fajta kiválasztása, amely kétszer annyi proteint tartalmaz, mint az eredeti, vagy az Activia Fiber, amely adagonként körülbelül 3 gramm rostot tartalmaz.

Dannon Activia alapjai

Csontépítő erő

Hatékony probiotikumok

Beleértve a Dannon Activia étrendjét