Hány fontot kell elveszíteni ahhoz, hogy egy hüvelykre csökkenjen?

Ha étrendje van a testsúlycsökkenésnek, akkor csábító, hogy összpontosítson a fontok veszteségére, annak ellenére, hogy a hüvelyk átengedése általában megbízhatóbb mutatója a fejlődésnek. Nincs olyan mértékű font, amennyire egy hüvelyk elvesztése szükséges. Ez részben azért van, mert nemcsak személyenként változik, hanem hüvelyk és hüvelyk között is. A hüvelyk elvesztése általában jó jelzés a zsírégetésre, míg a fontok vesztesége tartalmazhat a víz súlyát és az izomvesztést is.

Víztömeg

Amikor először elkezdesz fogyni, általában az első dolog a vízsúly. Dr. Dave Woynarowski szerint a Dr. Dave Unleashed weboldalon várható, hogy az első hüvelykujját eldobja, miután elvesztette a körülbelül 8 fontot, ami többségében a felesleges víz kiszivárgása a szervezetből. Ez a víz, amelyet az izmok szükségesek ahhoz, hogy a szénhidrátokat glikogénként tárolják. Miután bevezettek egy kalóriahiányt, a szervezet először a zsírégetés előtt tárolja a glikogént az energia számára. Ahogy a glikogén éget, a tároláshoz szükséges víz véget ér.

Öllet lecsökkentése

Nincs nehéz és gyors szabály arra vonatkozóan, hogy hány kiló egy hüvelyknyi lehet. Általános szabály, hogy körülbelül 10-20 font súlycsökkenést igényel a ruhaméret lecsökkentése, bár ez változik az egyének és a ruházati gyártók között. A Centers for Disease Control és megelőzés javasolja, hogy csökkentsük a kalória bevitel 500 és 1000 kalóriát naponta, hogy elveszítsen 1-2 font hetente. Elméletileg, ezen iránymutatások követésével átlagban elvesztheted a ruhadarabot 10-20 héten belül.

Hüvelyk Vs. font

Ha rendszeres testmozgást adtál a súlycsökkentő stratégiádhoz, különösen az erőkifejtéshez, akkor valószínűleg olyan idők lesznek, amikor továbbra is hüvelykeket veszítél anélkül, hogy vesztesnél semmit. Ez azért van, mert a kövér izmokat cserél. Ha egy font zsírt pótol egy font izomtól, akkor nem fog látni semmilyen mozgást a mérlegen. De mivel az izmok simábbak és tömörebbek, mint a zsírok, kevesebb helyet foglalnak el a testében, még mindig észre kell venni, hogy a hüvelyk olvad. Emiatt rendszeresen mérlegelheted magad nem mindig a haladás legmegfelelőbb mértéke.

Build izom és Burn Fat

Az egészséges súlycsökkentő megközelítés érdekében a cél az, hogy zsírt veszítsen, ne csak fontot. A testmozgás és a megfelelő táplálkozás nélkül egyszerűen kevesebbet fogyasztva az izom elveszik a zsírral együtt. Az erősítő és tonizáló gyakorlatok hozzáadásával a fitness-rutinok segítenek az izomépítésben, ami viszont segíteni fogja a testet a zsír hatékonyabb metabolizálásában, amint azt az American Council on Exercise. A diétán, például a csirkehús, a pulyka és a halak rengeteg sovány fehérje megszerzése segítséget nyújt az új izmainak az üzemanyaghoz is.