Hogyan forraljuk a fehér kukoricát

A fehér kukorica, amelyet gyakran neveznek csemegekukoricának, május és október között az Egyesült Államokban szezonban. Míg a grillezett kukorica is meglehetősen gyakori, a forralás a fehér kukorica legelterjedtebb előkészülete, mivel megőrzi a kukorica természetes ízét. Hagyományosan vajjal és sóval és borssal megszórva, a fehér kukorica kiváló melléktálat különböző főételekhez, beleértve a grillezett húsokat és halételeket.

Töltsön fel egy nagy serpenyőt vagy állványt félig hideg, tiszta vízzel. Adjunk hozzá 3 evőkanál. Sót a vízbe, és fedje le a potot. Hozd a vizet forraljuk föl magas hő hatására.

A kukoricát a kezével nyírja ki, a zöld kagylót a kukoricától elszakítva, ha szükséges, a rétegben levő héjat.

Nedvesítse meg a papírtörülközőt, és dörzsölje a kukoricát, hogy eltávolítsa a finom selymet, amely a főzés előtt gyakran a kukoricán a kukoricán elakad. Dobja ki a papírtörülközőket.

Helyezze a fehér kukoricát a serpenyőbe vagy az állományba egy pár nehéz fogóval. Fedje le a fazékot és tegye vissza a vizet gyors forralásra.

Forraljuk a kukoricát hét percig a tetején. Vegye ki a kukoricát a forró vízből, és vigye egy nagy tálra vagy tányérra. Miután a kukorica elegendő ahhoz, hogy kezelni tudja, szárítsa meg a kukoricát papírtörölközővel és azonnal szolgálja.