Hogyan kell a vastagbélben tisztítani tablettákat naponta

Míg a kettőspont tisztítását és méregtelenítését körülvevő ellentmondások folytatódnak, egyre több amerikai fordul alternatív módszerekhez a testi egészség eléréséhez és fenntartásához. Bár a kettőspont tisztítás hatékonyságával kapcsolatban kevés önálló tanulmány készült, a gyakorlat támogatói a tisztítási folyamat eredményeképpen fokozott energiát, jobb emésztést és erősebb immunrendszert igényeltek. A legtöbb vastagbél-tisztító tabletták tartalmaznak psylliumhéjat – egy természetes, magas rostforrás, amely a bélnyálkahártya konzisztenciáját utánozza, amikor nedves és drasztikusan növeli a széklettermelést.

Óvatosan olvassa el a vastagbél-tisztító tabletta címkéjén felsorolt ​​utasításokat. A legtöbb tablettát ajánlani kell egy pirulát reggel és egyre gyakrabban, amíg napi két-három bélmozgást tapasztal. Ellenőrizze az utasításokat, és forduljon orvosához, ha további kérdései vannak.

Kezdje el a vastagbéljét megtisztítani, ha azonnal bevesz egy pirulát, egy pohár szilva gyümölcslével vagy vízzel. Rendezze el ütemezését, hogy szünetet tartson a pihenőhely használatához körülbelül két órával az első pillére után.

Folytassa az első tablettát naponta reggel az első három napban, majd fokozatosan növelje az adagot, és ebéd vagy vacsora előtt folyadékkal lenyelje a kiegészítő tablettát.

Növelje napi három tabletta adagját naponta, amikor kényelmes és folytassa a vastagbél-tisztítást, amíg rendszeresen három erős bélmozgást nem szed mindennap. Folytatás 10-30 napig vagy a termék által javasolt módon.