Hogyan kell adományozni egy használt futópadot

Lehet, hogy vásárolt egy futópadot a legjobb szándékkal, hogy naponta. Nos, ez egy olyan hely, ahol fel kell öltözni a ruhát, hogy nincs időd behelyezni a szekrénybe. Vagy talán vásárolt egy futópadot és használta, de most frissít egy újabb vagy fantasztikus modellt. Akárhogy is van, van egy nagy darabja, amit nem akar tárolni a garázsban. Ha nem akarja hozzáadni egy hulladéklerakóhoz, akkor fontolja meg újrahasznosítását, ha azt adta el valakinek, aki használni fogja, és nem dobja el.

Adja át használt edzőeszközeit a helyi Big Brothers, Big Sisters irodájába. Egyes helyszíneken nem futnak futópadok, ezért vegye fel a kapcsolatot a helyi ügynökséggel, és kérdezze meg, hogy adhat-e futópadot. Keresse meg a legközelebbi irodát, látogasson el a “Helyi ügynökség keresése” oldalon a Nagy testvérek, Big Sisters honlapján.

Látogasson el a készülék újrahasznosítóinak webhelyére, és kattintson a “Do You Recycle in my Area” -re? Hogy megtudja, hogy ütemezheti-e a futópadot a használt futópadra. Kattints a “Recycle Your Appliance” linkre a pickup ütemezéséhez. 2010 decembere óta a webhely 20 dollárt számol fel, hogy vegyen fel egy futópadot.

Ajánlja fel a használt futópadot a Freecycle-en, egy ingyenes weboldalon, amely lehetővé teszi, hogy felsorolja azokat az elemeket, amelyeket el szeretne adni, vagy ingyen kaphat. A Freecycle arra törekszik, hogy “újrahasznosítsa és megtartsa a jó dolgokat a hulladéklerakókból”. Keressen egy csoportot az Ön területén, ha meglátogatja a “Keresse meg a csoport közelében” Freecycle oldalt.

Adja meg futópadját a Fitness 4 Charity-nak, egy olyan nonprofit szervezetnek, amely elfogadja az adományozott edzőtermet, és átadja azokat a használóknak, mint a nevelőszülők, gyülekezetek, tűzoltók, kórházak, egyházak, rendőrök és egyének. Fitness 4 A jótékonyság lehetővé teszi, hogy átadja a futópadot, és igényt tartson az adólevonásra, ahol a törvény megengedi. Keresse meg a Donate űrlapot, és töltse ki az űrlapot, egy űrlap segítségével legfeljebb öt darab berendezés listáját jelenítheti meg.