Hogyan kell borotválkozni a hónalj megfelelően

Ön kockáztathatja a ráncokat, és bármikor lecsökken, ha borotválit a testének egy területére, de a hónaljok különösen bonyolultak lehetnek a terület alakja miatt. Nehéz lehet, hogy megnézze a teljes hónapot borotválkozás közben, ezért tudnia kell, hogyan kell a folyamatot a megfelelő módon megtenni, hogy elkerülje a vágásokat, és győződjön meg róla, hogy minden haj eltávolodott.

Várjon, amíg a zuhanyod vége lezárja a hónalját. Könnyebb egy alapos borotválkozást kapni, miután a haj vízzel lágyult.

Mossa le a hónaljokat szappannal és vízzel, hogy eltávolítsa a dezodor maradékokat.

Alkalmazzon borotválkozó gélt vagy krémeket a hónaljra a termék irányának megfelelően. Ezek a termékek segítenek megvédeni a bőrt és lehetővé teszik, hogy alaposabb borotválkozáshoz jusson.

Emelje fel a karját a fejed fölött, hogy a karját aláhúzza. Lehet, hogy a kezét a nyak hátsó részéhez érintve a lehető legjobban elérheti a hónaljodat.

Nedvesítse a borotvát a folyó víz alatt, és lassan futtassa azt a bőr fölött, amelyet borotválni szeretne. Ha bőrében gyűrőd vagy gyűrődött, húzza meg őket feszesre, miközben borotválkozik, nehogy kipirulva maradjon, vagy elszalasztotta a haját.

Borotválkozás minden irányban – felfelé, lefelé és oldalról oldalra. A hónaljszőrzet különböző irányokban nő, és ez a módszer segít megszüntetni az egészet. Öblítse le a borotvát minden pár stroke után.

Ismételje meg a folyamatot a másik hónaljon.

Összeresen öblítse le a hónaljodat, majd szárítsa meg őket, amikor kilép a zuhanyzóból.