Hogyan kell csinálni az érzéki masszázsokat

Ön és partnere érzéki masszázsokat használhat, hogy kifejezzék egymás érzéseit, és erotikus hangulatot kölcsönözzenek egymásnak. Bár a terápiás masszázs célja, hogy segítsen megszabadulni a testi fájdalmaktól és fájdalmaktól, az érzéki masszázs segít Önnek és szeretőjének lazítani és élvezni a romantikus, szeretetteljes érintést. Az érzéki masszázs lehetőséget ad egy párnak arra, hogy együtt tölti az időt más célra, mint hogy közelebb kerüljön egymáshoz.

Válasszon egy napot és időt, amikor te és a szeretõd nem zavarja. Zárja le a telefonokat, kapcsolja ki a számítógépet, és küldje el gyermekeit a gyermeknek. Zuhany vagy fürdés, hogy biztos legyen benne, hogy tiszta és kényelmes közeledik a szeretődhez.

Állítsa be a masszázs területet, függetlenül attól, hogy ez egy ágy, erős asztal vagy masszázs asztal. Hajtson fel egy lapot a masszázs felületre, és két tiszta törülközőt feltekerhet a térd- és nyaklemezekhez. Használjon olyan lapot, amelyet nem érdekel, ha masszázsolajat festett. Állítsa be a gyertyákat az egész szobába, és tartsa kézben a palackokat, hogy szedje szét. Állítsa be a masszázsolajat és bármi mást, amire szüksége van – például extra törölközőt vagy fogamzásgátlót, ha úgy döntesz, hogy a tevékenységet a masszázson kívül is végezze – úgy, hogy ne szakítsa el a hangulatot azzal, hogy elhagyta a szobát valamiért, amit figyelmen kívül hagyott.

Kapcsolja ki a fényes lámpákat, és világítsa meg a gyertyákat, hogy puha, romantikus hangulatot teremtsen a szobában. Kapcsolja be a romantikus zenét, de tartsa a hangerőt.

Beszélj a szeretőddel az olyan romantikus időkben, amiket megosztottál a hangulatban. Menj fel, és lágyan csókolja meg az ajkán, a vállakon és a mellkasán. Amikor a hangulatnak igaza van, vigye őt a masszázs területre, és vidd le, és feküdjön lefelé.

Kezdje simogatni a szerető hátát és vállát, majd lépjen le a fenékéhez és a lábai hátsó részéhez. Ne felejtsd el a lábának fenekét. A lábak egy erogén zóna, ami azt jelenti, hogy a megérintés ösztönözheti a szexuális érzéseket. Győződjön meg róla, hogy nyugodt lesz, amikor megérinti. Öntsünk körülbelül 2 evőkanál. A masszázsolaj a kezedbe, és dörzsölje a kezét, hogy melegítse az olajat. Kezdje masszírozni a szerető hátát hosszú, sima görcsökkel. Kérdezd meg tőle, hogy a simítás túl puha vagy kemény, finom hangnemben. Állítsa be a simogatást, ahogy jelzi.

Mindig tartsa egyik kezét a szerető testén, amikor egyik testrészéről a másikra költözik. Mozgassa le a testét, amikor masszázzol, finoman simogatja a lábát, és lábait és lábát hátrahúzza az olajjal. Használja a testtömegét, nem pedig a kar erejét a mély simításhoz.

Kérje partnerét, hogy tekerje hátra. Csúsztassa a hengerelt törölközőt a nyaka alatt és a térdeinek hátán, és addig állítsa be őket, amíg kényelmes. Töltse fel a masszázsolajat és melegítse meg a kezedben. Kezdje masszírozni mellkasát, vállát, karját és kezét, mindenkor egy kézzel tartja a testét. Ahogy lefelé mozdulsz le a testén, könnyedén megsebesítsd a mellbimbóit és a melleidet – ez a férfiak számára is kellemes lehet -, és könnyedén megtörölheti a nemi szervezeteit. Brush belső combjait a nemi szervek közelében. A kefét újra át kell öltöztetni, mert a keze az ellenkező irányba halad. Ahogy keféltél a közönséges területére, nézz a szemébe.

Tartsd meg érzelmi kapcsolatodat azzal, hogy megkérdezed a szeretődtől, hogy mit tapasztal, miközben masszírozol. A masszázs során fellépő hangulat egyre inkább erotikus lesz, ahogy a masszázs előrehalad. Engedje meg, hogy ez az energia épüljön fel és mozogjon a természetes progresszió és következtetés felé.