Hogyan kell digiorno-t főzni egy grillen

Talán azt gondolhatja, hogy a szabadban csak a hamburgers, a hotdogs, a steak és a csirke lehet grillezni, de a megfelelő előkészítéssel a grillezés sokkal többet tehet. A zárt grill sütőhöz hasonlóan működik, a hőforrás a grillezés alján és az ételt körülveszi. A grill előmelegítése és pizzák főzéséhez, még egy fagyasztott DiGiorno is, a konyhából kiszívja a hőt. Használjon szabadtéri gázokat vagy szénhidegeket, nem pedig konyhaszekrényét, és segítsen megtakarítani az energiaköltségeket.

A szénhuzal közepén elegendő faszént kell eloszlatnia, hogy egyetlen gránátréteg legyen a grillezés alján, miután égnek. Indítsa be a gázpalackot minden égővel magasra. Zárja le a fedelet vagy a szén vagy a gáz grill, hogy előmelegítse a grill körülbelül 15 percig, hasonlóan, mint te egy sütőt.

A grillszilárdságot egyenesen a grillezés alján egy kis kerti ásóval terítse. Kapcsolja az égõket egy gázrács közepére magasra

Húzza a hőmérsékletet mindkét típushoz a grillsütők számára 400 fokos fokig. Használjon egy grillhőmérőt a grill hőjének megfigyeléséhez, vagy próbálja meg a kezét a grillrács fölött 3 cm-rel tartani 5-6 másodpercig anélkül, hogy ki akarja távolítani a hőt.

Helyezzük a DiGiorno pizzát egy pizza tálra vagy kőre, amelyet gáz- vagy szénhuzal használatára terveztek. Üljön a pizzához a grillrács közepére és zárja le a fedelet.

Sütjük a pizzát a grillen körülbelül 13 percig, vagy amíg a sajt meg nem olvad és a kéreg aranybarna. Ha úgy dönt, hogy a DiGiorno pizzát közvetlenül a grillezőrácsra helyezi, szórja meg a rácsot egy sós kefével, és helyezze a pizzát a rácsra. Sütjük 8 percig, emelje fel a pizzát egy spatulával, és fordítsa el fél fordulattal. Sütjük további 5 percig, vagy amíg a sajt meg nem olvad és a héja barnák.

Vegye ki a pizzát a grillből, és hagyja kb. 2-3 percig állni a vágás és a kiszolgálás előtt.