Hogyan kell elválni magát a mellszivattyútól

Akár kizárólag a szoptatás szivattyúzása vagy kombinálása szivattyúzással, a mellpumittól való elválasztást úgy kell végrehajtani, hogy a szoptatást a mellétől elválasztja. A nem megfelelő elválasztással az emlőfertőzést, például a mastitist, a rosszindulatú érzést és a hirtelen hormonális változásokat, amelyek depresszióhoz vezethetnek, szerint Debbie Donovan, egy tábori képesítéssel rendelkező laktációs tanácsadó és egykori La Leche Liga vezetője. Használjon fokozatosabb módszereket, amikor elválasztja magát a mellszivattyútól, hogy megkönnyítse testét ebben az átmenetben.

A szivattyúzás fokozatos kiküszöbölése érdekében három-hét nappal egy szivattyúzási munkát kell eldobni. Csak akkor szüntesse meg a szivattyúzást, ha kényelmesnek érzi magát. Előfordulhat, hogy kevesebbet kell kezdenie a szivattyúzás során egy munkamenetben, mielőtt teljesen lemerülne.

Szivattyúzzon csak annyi tejet, hogy szükségtelenné váljon, és hogy a mellei elég puhaak legyenek ahhoz, hogy kényelmesen érezzék magukat.

Növelje a szivattyúzási munkamenetek közötti időt. Ha három óránként szivattyúzol, akkor próbáld meg a 3 és fél órát várakozni, és minden nap fél órával növelni a munkameneteket.

Csökkentse a szivattyúzás idejét néhány perc alatt minden egyes munkamenetben. Kezdje úgy, hogy a 20 perces szivattyúzási periódust 18 percre csökkenti. Néhány nap múlva szüntesse meg a szivattyúzási idejét 16 percig. Csökkentse a szivattyúzási időt úgy, ahogy kényelmesen érezd magad, amíg csökkented az időt a semmibe.