Hogyan kell használni a súly mérlegeket

Tudod csak lépni a skála a tornaterem, hogy egy általános elképzelést, hogy mennyit mérlegelnek, vagy ha jól mérlegeli magát, akkor meg tudja határozni a tényleges súlyát. Pontos súlya segít meghatározni a testzsír százalékát, a basalis metabolizmust és meghatározni, hogy hány kalóriát kell naponta. Mindig ugyanúgy mérje magát, mint a pontatlan súlymérés megakadályozására.

Vegye le az összes ruhát. Ha minden nap egy másik ruhát viselsz, akkor a súlyod felfelé és lefelé halad, különösen, ha egy nap alatt viselsz egy övt és cipeli a következőt.

Szárítsa le magát. Ne mérje magát nedves állapotban, amikor már kilépett a zuhanyzóból, vagy egy órán keresztül futott az edzőteremben, még akkor is, ha ezek az idők kényelmesen mérlegelhetik magukat.

Mérj fel magadat, mielőtt reggelizni reggel, miután a fürdőszobát használta Dr. Yoni Freedhoff szerint a saját weboldalán, a súlyos ügyekben. Ha nap mint nap ugyanúgy mérlegel, akkor pontosabban ábrázolhatja súlyát.

Állj a skálán. Ha egy fürdőszobai skála használata van, várja meg az olvasást.

Mozgassa a két súlyjegyzõt egészen balra, ha orvosi léptéket használ. Csúsztassa a 100 font egyensúlyi sávot balról jobbra. Csúsztassa a jelzőt minden egyes bemetszéshez, amíg a készülék jobb oldala lefelé hajlik. Csúsztassa az egypilléres oszlopot balról jobbra, amíg a készülék mindkét oldala szinttel nem rendelkezik.