Hogyan kell tárolni a friss ruhát

Függetlenül attól, hogy otthon vagytok, vagy édességboltból frissen vásárolják, a tárolási módszer befolyásolja a gazdag kezelés minőségét. A megfelelő csomagoló- és tárolóedények lassítják a nedvességveszteséget, hogy frissen tartsák az ízvilágot, és megakadályozzák a szárításukat. A cukorka szobahőmérsékleten egy vagy több hétig tárolható. Hosszabb tárolás esetén tárolja a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban a legjobb eredmény érdekében.

Vágja a fudge-t a kiszolgáló méretű darabokra, kb. 1 hüvelyk-1 hüvelykes négyzetekkel. Állítsa be a fudge darabok méretét.

Tépjen le egy darab viaszpapírt, amely elég nagy ahhoz, hogy teljesen lezárja az összes fudge darabot. Rendezzük el a fudge-t a viaszpapír tetejére. Húzza át a széleket a fudge körül, hogy teljesen lefedje.

Húzzon le egy darab alumíniumfóliát, amely megegyezik a viaszpapírral, hogy teljesen lefedje a fudge-t. Helyezze a viaszpapírral becsomagolt kesztyűt az alumíniumfólia lap közepére. Hajtsa be a fóliát a fudge és a pecsét körül.

Helyezze a becsomagolt hüvelybe egy légmentesen záródó tartályt, hogy védelmet nyújtson a nedvesség elvesztéséért, ami a szamárszárazságot és a morzsolást okozhatja. Tárolja a cukorka szobahőmérsékleten két-három hétig. Húzza át a hüvelykujját, ha hosszabb ideig kíván tárolni.

Helyezze a csomagolt szamárköteget a fagyasztóba, hogy egy hónapig vagy tovább tárolja. Óvatosan csavarja be a fudge-ot minden alkalommal, amikor cukorkát kap a csomagolásból, hogy biztosítsa, hogy a fagyasztó védett maradjon.