Hogyan készítsünk sült bárányt mikrohullámú sütővel

Az amerikai és az importált bárány egész évben rendelkezésre álló mikrohullámú sütővel gyorsan és minimálisan könnyedén élvezheti a bárányhüllőket. A rövidebb főzési idő, a sütéshez képest, megkönnyíti a bárányhús sütését a mikrohullámú sütőben. A többi ételre koncentrálhat, vagy gyakrabban készíthet sós bárányt. A bárány sült lehet ugyanolyan ízletes és finom, ha főz ​​egy mikrohullámú sütőben. A ropogós kéreg megszerzéséhez a bárány sültét hagyományos vagy kenyérpirítós kemencében kell befejezni.

A bárányt teljesen lehűtse a hűtőszekrényben vagy a mikrohullámú sütőben, főzés előtt. A leolvasztási idővel kapcsolatban olvassa el a használati útmutatót 5 lb.

Szeletelje a sült sót, borsot és kedvenc fűszereit, ha szükséges.

Helyezze a racket a sütőedénybe, és tegye rá a sültet. Fedjük le lazán viaszpapírral, hogy megakadályozzuk a splatters-et főzés közben.

Állítsa a mikrohullámú teljesítményt közepes vagy 50 százalékra. A hús mikrohullámú magas, még alacsony teljesítményű sütőben is egyenetlen főzést eredményez.

Helyezze a sütőedényt a sütőbe, és 20 percig állítsa be a mikrohullámú időzítőt, középen vagy 30 percen keresztül. Ez a teljes főzési idő fele.

Kapcsolja be a sütést az első sütési idő lejárta után, fedje le a bárányt viaszpapírral, és állítsa be újra az időzítőt 20 vagy 30 percig a főzési idő második felében.

Helyezzen be egy hús hőmérőt a sütés legvastagabb részébe, ha a kiválasztott főzési idő véget ér. A sütés megfelelő hőmérséklete 150 fok, közepes, a hőmérséklet 160.

Adjon öt percet közepes vagy 50 százalékos teljesítményen, ha a sült nem éri el a megfelelő belső hőmérsékletet a kedvesebb ajándékhoz.

Hagyja, hogy a sütés 10-15 percen belül maradjon a sütőben.