Hogyan lehet a magasságot előnyben részesíteni a birkózásban

A birkózók minden formában és méretben jönnek, és a legjobbak kihasználják fizikai tulajdonságaik legnagyobb részét. A magas birkózóknak hiányozhatnak a rövidebb ellenfelek alacsonyabb tömegközéppontja és a durva ereje, de kihasználhatják elérésüket és kihasználhatják az előnyöket. A magas birkózók jobbak, ha kisebb ellenfelekre reagálnak, és olyan mozdulatokkal küzdenek, mint a csípőcsúszdák, a bölcsődék és a terjeszkedések. A gyakorlat segít a magas birkózóknak megtalálni erősségeiket, és dominánsabbá válnak a szőnyegen.

Tőkeáttétel

Ha rövidebb ellenfeleket kapsz az egyensúlytól, akkor a magasabbik birkózó nyereséget nyerhet és irányíthatod a mérkőzést. A magas birkózók általában nem rendelkeznek azzal a képességgel, hogy “lőjenek” – vagy töltsék fel az ellenfelüket, és próbálják megakadályozni. A magassági előnyök kihasználásával azonban ellenállhat a lövéseknek, hosszú távon, hogy megragadja az ellenfél bokáját. A bokavágásnak nevezik, a nagy birkózók sikeresek a népszerű mozgás végrehajtása és a tőkeáttétel érdekében. A bokavágás lehetővé teszi, hogy felemelje az egyik ellentétes lábát a szőnyegről, és söpörje – vagy felhúzza – a másik lábat, ami megszűnik. A magas birkózók az egész mérkőzésen fenntarthatják az irányítást azáltal, hogy korai tőkeáttételi előnyöket szereznek és az ellenfelük tetején maradnak.

Hip throwing

A kisebb ellenfél feltöltése nem jó stratégia a magasabb birkózónak, de ha reagál a díjra, akkor segíthet a tőkeáttételben és az ellenfelednek a matrachoz. A tőkeáttétel az ellentétes birkózót kiegyensúlyozza, és ez a legjobb alkalom, hogy eldobja a labdát, és felállítson egy potenciális csapot. A csípős dobások hatékonyak a hosszú lábakkal rendelkező magas birkózók számára. Miután az ellenséges birkózó felsőtestét álló helyzetben rögzítette, a lábát átmegy a testén, és megszerzi a tőkeáttételt. A csípőnél kissé az ellenfél csípője az áthaladás után, kissé felemelkedik, és visszadobja a matrachoz.

bölcsők

A bölcső hatékony birkózó mozog, amely a hosszú karokat és lábakat jutalmazza. Használja a tőkeáttételt, hogy az ellenfelét a hátára tegye. Használjon egy karot egy fejfül alkalmazására, a másik kar egyik vagy mindkét lábának alá helyezésével. A kezek fel vannak húzva, és szorosan zárva tartják, az ellenfél fejét összeragasztják, és térden térdnek össze, és kialakítják a bölcsőt. A magas birkózók hosszú lábaikat használják további támadáshoz és az ellenfél felső testének háttámláját a szőnyeg felé döntve.

szétterpeszt

A magasabb birkózók, akik gyorsan reagálnak egy kisebb ellenfél agresszív töltésére, azonnal kihasználják a meccset. A terjeszkedés hatékony védelmi számláló, ha magassági előnye van. Ahogy az ellenséges birkózó töltődik, húzza mindkét lábait, dobja le a szőnyegre és ugorjon az ellenfél tetejére. Használd a méretedényedet, hogy elérd az ellenfeled, és zárd le az ellenfél karját, és fordítsd hátra. A terjeszkedés befejezése után az ellenfél derekát manőverezheti és lezárhatja.