Hogyan lehet biciklizni egy 50 éves nőnek

Függetlenül attól, hogy versenyző vagy kerékpáros kerékpárt keresel az A ponttól a B pontig, az új útra való vásárlás megijedhet. A legtöbb nő olyan kerékpánt szeretne, amely funkcionális és kényelmes. A 22 éves korában jól működő ciklus már nem lenne megfelelő 50 éves korban.

Célja

Határozza meg, mit tervez a kerékpár használatára leggyakrabban. Kérdezd meg magadtól, hogy atlétikai célokra utazik-e, ingázni vagy megbízásokat végrehajtani. Ha azt tervezi, hogy a kerékpárt a versenyre használja, fontolja meg, hogy útajánlatokat, hegyi kerékpározást vagy triatlonokat fogsz csinálni. Tekintse meg a leggyakrabban futó terepet is – beton, nyomvonal vagy ezek kombinációja. Nem számít, mennyi idős vagy, fontos, hogy a kerékpár típusa megfeleljen a tervezett felhasználásának.

Keret méret

Azt is szeretné, hogy keressen egy kerékpárt a megfelelő keretmérettel. Még akkor is, ha tudja, hogy egy bizonyos méretű a 20-as években, jó ötlet, ha megismeri magad a természettudományos változások esetén. Egy egyszerű módja annak, hogy meghatározza a megfelelő méretű keretet, hogy elterelje a kerékpár felső csövet, és keresse meg a körülbelül 1 hüvelykes clearance, ha kiválasztja az útkerékpár és 2 cm távolság a hegyi kerékpárok, amikor a lábát a földön. A rekreációs kerékpárok – az alkalmankénti vagy alkalmi túrákhoz – vagy a kényelmes kerékpárokhoz, amelyeknél a cushier ülések és a felfüggesztés többnyire nagyobb szabadságot biztosít a felső sáv felett. A méretek mérésekor cipőt kell viselni a pontosság érdekében.

Fit

Miután ismerte a keret méretét, értékelje az ülés és a kormányszerkezet magasságát és kényelmét. A pedálok lábánál ülve kis térdre kell kanyarodnia, amikor a láb teljesen meghosszabbodik. A legtöbb ülést felfelé vagy lefelé lehet állítani, hogy illeszkedjen a testek többségéhez, de ha különösen vékony vagy magas vagy, akkor speciális kerékpárokat kell keresnie. Meg kell vizsgálnia a kormányszerkezet kényelmét is. Ahogy öregszel, a csont ereje és az izmok rugalmassága és hangereje csökken – így a hátán sebezhetőbbé válik a fájdalom és sérülés. Gondoskodjon arról, hogy a kormányszerkezet kényelmes magasságban és távolságban legyen a törzsétől. Nem akarod, hogy túlságosan megakadályozzák, ami hátfájást okozhat.

szempontok

A kerékpár személyes tárgy. A márka és modell, amely jól működik egy személy számára, nem illeszkedik más személy igényeihez. Egyetlen kerékpár sem felel meg minden 50 éves nőnek. A legjobb módja annak, hogy kerékpárokat válasszon minden korosztály számára, hogy kerékpározzon és tesztelje a kerékpárt, amennyit csak lehet. Mielőtt meglátogatná az üzleteket, érdemes egy árat szem előtt tartani. Nem szeretné megtalálni a tökéletes kerékpárt csak annak megállapításához, hogy több száz dollárt költ, mint amennyit hajlandó költeni.