Hogyan lehet csökkenteni a sört bél gyors

Lehet, hogy zavarba jött a sörtörzse, de a zsirádium a körhinta körül több, mint hiúság. Túlzott zsír a hasban növelheti a szívbetegség, stroke, 2. típusú cukorbetegség, bizonyos típusú rák és anyagcsere-szindróma kockázatát. Szerencsére az amerikai Dietetikai Szövetség szerint a has kövér viszonylag könnyű elveszíteni.

Csökkentse a kalóriabevitelt. Az amerikai Dietetikus Egyesület szerint, ha több kalóriát fogyaszt, mint amennyit bead, a szervezet elsősorban az energia számára égeti meg a hasi zsírt. Jensen azt javasolja, hogy csökkentse az adagméreteket, és fogyassza el a kedvenc ételek alacsony zsírtartalmú vagy alacsony kalóriatartalmú változatait. Az American Dietetic Association javasolja a vörös húsok visszaszorítását és a növekvő gyümölcsök, zöldségek és alacsony zsírtartalmú tejtermékeket.

Kezdje a gyakorlatot, vagy fokozza a meglévő rutinokat. Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánügyi Minisztériuma szerint a felnőtteknek heti legalább két órát és 30 perces mérsékelt testmozgást kell kapniuk. Az eredmények optimalizálása érdekében előfordulhat, hogy kezdetben többet kell tennie. Az erőkifejtés előnyös a sovány izmok építéséhez és az anyagcseréhez.

Csökkentse az alkoholfogyasztását. Ez nyilvánvalónak tűnik a sörgomba megszabadulása miatt, de a sör és más alkoholfogyasztás segít csökkenteni a hasi zsírt és csökkenteni az összes napi kalóriát.

Egész szemek és rostok, pl. Teljes kiőrlésű kenyér és tészta, barna rizs, zab és árpa. Az amerikai Dietetikus Szövetség szerint ezek az élelmiszerek energiát szolgáltatnak, segítenek a teljesség érzésének, és segíthetnek megvédeni bizonyos típusú rákos megbetegedések ellen.