Hogyan lehet elveszíteni a karfibrát gyorsan a nők számára

Nemrég próbáltad meg a vállnélküli ruhát, és észrevetted, hogy a karjaid lágyak és puhaak. A túlzott zsírtartalmak a karjaidon öntudatot okozhatnak a felsőtest megjelenítésével kapcsolatban. Nem vagytok a hosszú ujjú ingek egész életében. Nem testreszabható a szervezet egyik területe zsírégetés esetén, de a teljes testzsír százalékarányának csökkenése karcsúbb megjelenést ad. Gyorsan lehúzhatja a karjait étrenddel és testmozgással.

Töltsd be a konyhádat természetes állapotban lévő ételekkel, például teljes kiőrlésű gabonával, tojással, alacsony zsírtartalmú tejtermékkel, zöldséggel, baromfival, halakkal, sovány húsokkal és egészséges zsírokkal, például diófélékkel, magokkal, olívaolajjal és avokádóval és gyümölcsökkel. A természetes ételek fogyasztása segít megőrizni a hosszabb ideig tartó érzést, kevesebb kalóriával.

Naponta öt-hat kis ételt fogyasszon el, amely tartalmaz egy fehérje és szénhidrátok adagját. Egy példa étkezés lenne 5 oz. Grillezett lazac, egy csésze zöldbab és 1/2 csésze teljes kiőrlésű tészta. A három-négy órán keresztül történő étkezés megakadályozza a vércukorszint csökkenését, ami éhséget és túlfogyasztást vált ki, és ösztönzi a súlygyarapodást.

Vigye magába a teljes test erejével kapcsolatos edzésprogramokat a sovány izomtömeg kifejlődéséhez és az anyagcseréhez. Végezzen el olyan gyakorlatokat, amelyek minden nagy izomcsoportot toboroznak, mint például a lábnyomok, a bicepszek fürtjei, a tricepszisajtók, a fejvállnyomás, a túllövések és a pattanások. Végezze el az egyes feladatokat három 15 ismétlési sorozathoz.

A bicepsz, a tricepsz és a váll egy külön edzéssel heti egy alkalommal állítsa fel a fegyvert. Tartalmazzák a mellbimbó fürtöket és a kötélfürtöket a bicepszekhez, a tricepsz felsővezetékhez, a tricepszegekhez és a tricepszkúpokhoz a tricepszek és az elülső emelésekhez, a hátsó repülőkhöz és az oldalirányú emelésekhez a vállakhoz. Végezze el az egyes feladatokat három 15 ismétlésből.

Végezzen 30 perces kardiovaszkuláris edzést öt napot hetente, hogy zsírt égessen. Jog a futópadon, vegyen egy csoportos fitness osztályt, ugorjon a lépcső hegymászóján vagy kerékpározzon. Állítsa be a cardio választásait minden egyes edzéssel, hogy megtartsa a tested találgatását.