Hogyan lehet igazolt személyi edző?

A felnőtt és a gyermekkori elhízás évek legmagasabb szintjén a képzett és jól tájékozott fitness szakemberek szerepe fontosabb, mint valaha. Az elmúlt 20 évben a tanúsított személyi edzők száma továbbra is emelkedik, hogy kielégítse az egészség- és fitnessipar igényeit. A személyi edzői minősítés megszerzése szinte minden fitnesz-, wellness- vagy egészségügyi intézményben szükséges. Bár hasznos, a gyakorlati tudomány vagy a fiziológia nem szükséges a legtöbb bizonyítvány előfeltételeként.

Kap CPR / AED tanúsítvánnyal

A legtöbb személyi képzési tanúsító szervezet nem igényel korábbi személyi edzői tapasztalatot a minősítő vizsga megszerzése érdekében. A vizsga regisztrálásához legalább 18 évesnek kell lennie, és rendelkeznie kell a Cardio Pulmonary Resuscitation / Automatizált külső defibrillációval, vagy CPR / AED tanúsítással. Az American Heart Association és az American Red Cross kínálja a CPR / AED osztályokat, valamint a helyi kórházakat és közösségi központokat. Győződjön meg róla, hogy a vizsga alkalmazása előtt ellenőrizze a szükséges előfeltételeket.

Személyi edzői minősítés kiválasztása

Számos szervezet kínál tanúsítási képzést és tesztelést a törekvő személyi edző számára. Néhány elismert szervezet az Amerikai Orvostudományi Főiskola, az Amerikai Gyakorlati Tanács, a Nemzeti Egészségügyi Nevelők és a Nemzeti Sportegészségügyi Akadémia. Ezek a szervezetek előkészítő vizsgálati anyagokat, vizsgálati helyszíneket és a tanúsítási vizsgát kínálnak egy befogadó áron, vagy külön megvásárolhatók. A tesztelés évente többször is rendelkezésre áll, akár helyben, akár online.

Classroom előkészítő programok

Sokan alkalmaznak önálló tanulási módszereket a minősítő vizsga felkészítésére. Vagy talán inkább egy osztálytermet vagy gyakorlati beállítást szeretne felkészíteni a vizsgára. A szervezetek által kínált vizsgaelőkészítő programok a személyes edző elméleti és gyakorlati osztálytermi élményét nyújtják. Exercise Etc. és a World Instructor Training School kínál osztálytermi előkészítő tantermi programokat annak érdekében, hogy készen áll a vizsga, valamint néhány tanúsító szervezet.

Továbbképzési kreditek

Miután sikeresen befejezted a vizsgaidat, szükséged lesz folyamatos képzési kreditekre, hogy megtartsd a tanúsítványodat. Valamennyi tanúsító szervezet folyamatos műhelyeket, online és levelező kurzusokat kínál az Ön személyes képzési tanúsítványa felé történő jóváíráshoz. A tanúsítás aktuális megőrzése azt mutatja, hogy folyamatosan naprakész a fitness-trendekkel és az oktatással kapcsolatban. Ha az Ön továbbképzési kreditjei nem felelnek meg a szükséges időnek, akkor a tanúsítvány lejár, és újra be kell vennie a vizsgát.