Hogyan lehet megállítani a körmét körbevevő bőrt

Míg a köröm harapása rossz egészségre utal, mint egy higiénikus és ideges szokás, ugyanolyan rossz a bőr köré húzódása. A lógott körmök és a kendőzetek rágása nemcsak rongyos és vérzõ, hanem fertõzést is megengedhet. Ha belefáradt a kezedbõl a folyamatos rágásod megsemmisítésébõl, néhány viselkedésmódosítási technika lehet mindaz, ami tisztázni A harapás jelek jó.

Alkalmazzon apró pontot a kutikula krémet az egyes körmének alapjára. Masszírozzuk a krémet a bőröndökön és kiterjesszük egészen az ujjaid oldalán. A kutikula krémet naponta legalább egyszer újra fel kell használni, hogy megszüntesse a kötszereket és megnyugtassa az irritált bőrt.

Minden nap reggel körbevágja a körmöket, a körmöket és az ujjait. A körömgörcsös tisztítószerek olyan folyadékok, amelyek vékony körömlakknak tűnnek, de kellemetlen ízűek. Minden alkalommal, amikor megpróbálja harapni a bőrét, akkor megáll, ha megkóstolja a keserű megoldást.

Ha lehetséges, vigye magával egy kis pikkelyű ollót az egész nap folyamán, hogy eltávolíthassa a lógott körmöket, mielőtt kísérteni akarja őket. Egyszerűen vágja le az elváltozó bőrt a lehető legközelebb az ujjához anélkül, hogy rajzolna vért.

Alkalmazzon kötéseket minden olyan bőrön, amely túlzottan irritált. Ez megakadályozza a fertőzöttség megakadályozását, és megakadályozza, hogy bármi károsodást okozzon. Használjon annyi kötést, ameddig szükséges, amíg nem sikerül leküzdeni a kutikáját, hogy rágja össze a bőrét.

Szerezzen professzionális manikűröket rendszeresen, vagy válasszon akril felületteteket, hogy a körmeid és a bőröndök mindig jól nézzen ki. Az idő és a pénz beillesztése a jó megjelenésük megőrzéséhez segíthet abban, hogy harcoljon a harcban.