Hogyan lehet megnyugtatni a gyerek gyomrot

Amikor a gyermeke panaszkodik egy gyomorpanaszról, a fájdalom lehet gáz, emésztési zavar, túlcsordulás vagy súlyos egészségügyi probléma lehet, mint a sérv vagy a felszakadt függelék. Bár a gyomormosodás általában olyan kezelhető állapot, amelyet otthoni kezelésben lehet részesíteni, legyen óvatos és óvatos a gyermek tüneteit illetően.

Ha azonnali orvosi ellátást igényel, gyermeke gyermeteggyulladásból, ételmérgezésből, bélelzáródásból vagy hasmenésből történő kiszáradásból eredő tünetei lehetnek. Kerülje az evés megtagadását, állandó és súlyos hasi fájdalmakat, hirtelen hasi fájdalmat nem ismert ok miatt, nem hajlandó járni vagy a magzat helyzetében a fájdalomtól, láztól, fájdalomtól, amely elhagyja és visszatér, és lövedék vagy sötétzöld hányás.

Ösztönözze gyermeke vizet. A Steady Health szerint ez segíthet kiszabadítani a testben lévő toxinokat. A víz segít a gyermek hidratálásában is, ami kedvező, ha megnövekedett a bélmozgás vagy a folyadékvesztés.

Helyezzen egy meleg törölközőt vagy tömörítse a gyermek gyomrát. A hő segít enyhíteni az izmokat és a gyomrot. Győződjön meg róla, hogy a törölköző elég meleg ahhoz, hogy a gyermek is érezze magát, de nem annyira forró, hogy égetheti a bőrt.

Ajánljuk gyermeke tiszta gyömbért. A Tums Kids szerint a tiszta gyömbér kedvező hatással van a gyomorfájdalmak enyhítésére, és a gyömbérrel ellátott élelmiszerek is működhetnek. Próbáld gyömbéres sört, gyömbéres sütit vagy édességet. Olvassa el a címkét annak érdekében, hogy tiszta gyömbérrel készüljön.

Kerülje az olyan ételeket, amelyek ronthatja gyermeke gyomrát. Ez magában foglalja a tejtermékeket és a cukros italokat, mint az almalé. Bátor élelmiszerek, például kenyér, leves, rizs, banán és keksz.

Vásároljon túlterheléses gyomornyitót. Illessze a terméket gyermekének tüneteivel, például székrekedéssel, hasmenéssel vagy gyomorégéssel. Olvassa el a címkét és beszéljen kezelőorvosával mielőtt bármilyen gyógyszert adna be.

Adjunk magas rosttartalmú ételeket gyermekének, ha székrekedhet. Próbálja meg a szilva, a gyümölcslé, a pattogatott kukorica vagy a korpaszelet. A legtöbb gyerek elcsendesül ezekből az ételekből. Próbálja meg őket szórakoztató snackek, amelyek arra ösztönzik, hogy enni.