Hogyan lehet megszabadulni a fehér hegek

Fehér hegek jelentkezhetnek a bőrön több okból is. Ezek olyan bőrkárosodás eredménye, amely a bőr elszíneződését vagy pigment elvesztését okozta. Ezek a fehér hegek különféle formákban és méretekben jönnek, és leginkább a pattanások visszamaradó hatásai. A fehér hegeket egyszerű otthoni módszerekkel lehet kezelni, és komolyabb – bár még mindig biztonságos – módszerek segítségével kezelhetők a bőrgyógyász irodájában.

Alkalmazza az aloe vera gélt egy hegre – különösen egy frissen kifejlesztett – a láthatóságának csökkentésére és teljesen megszüntetésére. A DailyGlow.com szerint ezt a gélt legalább napi kétszer kell alkalmazni a maximális haszna érdekében.

Alkalmazzon természetes kezeléseket a hegre, hogy helyreállítsa egészségét. A Honey egy antibiotikum, amelyet a szakemberek ajánlottak hatékonyan a hegesedésért, a DailyGlow.com szerint. A bőr kezeléséhez ajánlott gyógymézest vásárolni, ahelyett, hogy a szokásos ehető mézet a boltokban találta. A mézet be kell hegeszteni a hegbe, és hagyni kell 30 percig vagy tovább a maximális haszonnal. A citromlé egy természetes megoldás. A magas C-vitamin, amely a bőr egészséges alapanyaga. A citromlé önmagában vagy a rózsavízbe keverve alkalmazható, majd a nap folyamán többször is felszúrja a bőrt a fehér hegek láthatóságának csökkentésére.

Helyezze az E-vitamin-olajat a bőrön lévő hegekre. Ez a vitamin erős antioxidáns, amelyet gyakran kapszula formájában találnak. Ha nem találja az E-vitamin-olajat önmagában, akkor kapja meg a kapszulákat, és tüskével préselje meg az olajat a bőrre, vagy használjon krémeket vagy egyéb, E-vitamint tartalmazó bőrtartalmú olajat. E-vitamin alkalmazása naponta háromszor, lassan Elhalványulnak.

Látogasson el a bőrgyógyászra, hogy megbeszéljék a különféle kezelési lehetőségeket, amelyeket orvosi környezetben lehet beadni. Többféle lehetőség létezik, például a mikrodermabrázió alkalmazása, amely elhordja a bőr apró részét, és lehetővé teszi új bőrsejtek kialakulását és a régi hegesedés területét. A kémiai hámlókat a bőrön való hegesedés kezelésére is fel lehet használni, és lézeres kezeléseket használnak a bőrpigmentumok rendellenességeinek kijavítására. Ha figyelembe vesszük a heged méretét és súlyosságát, valamint a különböző alternatívák költségét, a bőrgyógyásznak képesnek kell lennie arra, hogy hatékony és elérhető megoldást nyújtson a fehér hegek számára.