Hogyan lehet megszabadulni a vak pattanásoktól

Érezheted, hogy az álla visszajelző fájdalmai és gyulladása jelzi, hogy egy piros csúnya pattanás jelzi, hogy felszakad a bőr felszínén. Mégis, látod, hogy egy kissé rózsaszínű, emelkedett bőrfelület van. Ezek a gyulladt pórusok, gyakran úgynevezett vak pattanások, nem olyan tiszta, mint a fehér fej, de a fájdalom szintje gyakran magas. A vak pattanások feltérképezése hasonló a fehérfejjel. Bármit is csináljon, ne szorítsa össze az ütést, vagy komoly hegesedést okozhat.

Az arcát meleg vízzel leüti, hogy kinyitja a pórusokat, majd mossa meg arcát egy teáskanál akne arcmosóval, amely szalicilsavat tartalmaz. Az arcmasszázs alaposan mossa meg alaposan a bőrén, enyhe nyomással és körkörös mozdulatokkal. Ne gyakoroljon túl nagy nyomást a vak pattanások körül. Öblítse le a bőre meleg vízzel, és óvatosan szárítsa meg. Mossa meg újra az arcodat éjszaka és az edzés után.

Egy mosogatószert áztasson meleg vízben, majd szorítsa ki a legtöbb nedvességet, amíg a ruha nem csöpög. A fájdalom és a duzzanat csökkentése érdekében tartsa a vak rongyot legfeljebb öt percig.

Töltsön egy pamut golyót a boszorkány mogyoróval, és tartsa a vak pattanás 3-4 percig, hogy csökkentse a bőrpír és a gyulladás a területen.

Vékony rétegben alkalmazzon egy apró pattanásos krémet a vékony pattanás tetejére. Olyan krémet használjon, amely 1 vagy 2 százalékos szalicilsavat tartalmaz, ami kevésbé szárítható, mint más termékek. A tiszta vagy színezett termékek kevésbé észrevehetők, mint a krémes változatok. Alkalmazza újra a kezelést ágy előtt.