Hogyan szerezzen sok súlyt gyorsan

Keményen kell dolgoznod, hogy súlyt adj a természetesen vékony keretre. Akár fogyatékosság miatt fogyott, vagy természetesnek tartja, hogy nehezen tartsa a fontokat, az alulsúlyosak miatt gyengék és sebezhetőek lehetnek. Ha túl vékonyak vagy, akkor bizonyos sportágaknál hátrányos helyzetbe kerülsz, és az Ön önbecsülésének szintjén is felmerülhet. Bár azonnali eredményeket és azonnali változásokat szeretnél látszódni, a súly megszerzése időt vesz igénybe. A gyors, egészséges nyereség körülbelül 2 font hetente. Túlságosan, túl gyorsulást érhet el, és előfordulhat, hogy egyszerűen csak feketébb lesz – nem egészségesebb és izmosabb.

Duplázás

A súly megszerzése több kalóriát kell fogyasztania. Szükséged lesz legalább 1000 további naponta, mint a szervezeted, hogy megtartsa jelenlegi súlyát, hogy 2 fontot kapjon hetente. Egy egyszerű módja annak, hogy illeszkedjenek ezekhez a részek megduplázásával. Egyél egy csésze barna rizst helyett egy, készítsen egy második csirkemell, egy extra gabona és a tej. Ha mindegyik étel 300-500 kalóriát tartalmaz, könnyen hozzáadhatja az 1000 kalóriát, amire szüksége van.

Növelje a kalóriatartományt

Ha nem tudja elképzelni, hogy sokkal több ételt fogyaszt, növelje az aktuális étkezési tervének kalóriatartalmát. A kalóriatartalmú élelmiszerek adagonként több energiát biztosítanak – például egy csésze granola közel 600 kalóriával rendelkezik, míg egy csésze kukoricapehelynek csak 114 tagja van. A változó kalóriaszűrűséget eredményező egyéb cserepek közé tartoznak a diófélék a levegőben pattogatott pattogatott kukorica helyett, A szőlő, a chili helyett csirke tészta leves, avokádó helyett a mustár. Bár az egészséges zsírtartalmú élelmiszerek, például a diófélék és az avokádó gyakran szerepelnek a súlycsökkentő tervekben, segíthetnek a súlygyarapodásban is, mivel koncentrált kalóriát tartalmaznak. Ön nem gyakorolja az adagszabályozást, mivel fogyni szeretne, legyen nagylelkű az adagjaival – például egy csésze mandula körülbelül 800 kalóriát tartalmaz. Más étkezési időnként növelik a tésztát az olívaolajban a mártás beadása előtt, a száraz tejpor keverékét zabpehelybe vagy napraforgómaggal töltött salátákba. Növelje a napi étkezés kalóriatartalmát – beleértve a két snacket – 200-300 kalóriával, és naponta több mint 1000 kalóriát kell befizetnie a fontra.

Étkezés hozzáadása

Három négyzet alakú étkezés nem jó táplálkozási tanács, mert valaki megpróbál gyorsan fogyni. Ehelyett olyan küldetéssé kell válnod, hogy gyakran vacsorázz. Csak azért, mert megpróbálsz súlyt szerezni, nem jelenti azt, hogy engedélyt kap arra, hogy bárhogyan pihentesse a cukorkát néhány óra alatt. Válasszon egészséges, magas kalóriatartalmú ételeket, mint a sajtos botok, a sínkeverék és a mogyoróvaj. Tegyen bele egy előtti étkezést, például mandulával és bogyóval, joghurtot, mandula vajjal és banán szendvicset, vagy banán, fehérje por, tejes és dió vajat. Ne hagyja ki az étkezéseket, gondolván, később betöltődik. A cél az, hogy legalább két-három órával kalóriát vegyen be.

Gondolj egészségesnek

A magas kalóriatartalmú diéta tele cukorral, telített zsírokkal és kifinomult szénhidrátokkal fog lassan hagyni, és lágyvá válik. Csak azért, mert alulsúlyosak vagyunk, nem jelenti azt, hogy bármit is megtehetsz, akit csak akarsz – még mindig fejlődhetsz a rossz táplálkozási lehetőségekből eredő krónikus állapotok miatt. A gyümölcsök, a gyökérzöldségek, a teljes kiőrlésű gabonafélék és a diófélék sűrű kalóriatartalmú források, amelyek táplálékkiütést is biztosítanak. Az egészséges súly az edzőteremben és a konyhában épül fel. A hetente kétszer-háromszor erőszakos edzés, amely súlyos súlyokkal jár a nem egymást követő napokon, segíti a fejfájás kifejlődését, ezáltal a megjelenésedet jobban meg tudod nézni és érezni. Az izmok táplálását edzés közben. A rázkódás, amely az egészséges szénhidrátokat, például a tejet, a zabot és a gyümölcsöt kombinálja, a tejsavó, szója vagy kender formájú fehérjével helyettesítik az Ön által égett kalóriákat, és elősegíti az izomfejlesztést. A szerény mennyiségű kardio, például egy könnyű 30 perces séta vagy kerékpáros út, szintén ösztönözheti az étvágyat, hogy enni többet.