Naponta megyek az edzőterembe, de a súlyom nem csökkent

Azt gondolja, hogy minden nap az edzőterembe mennek, hogy elegendő súlycsökkenést okozzanak, de ez nem mindig így van. Gyakran hibázik – például nem elég vagy túl sokat eszik -, hogy megakadályozzák a skála számainak csökkenését, de az orvosi állapot is megakadályozhatja a fogyást. Beszéljen orvosával, ha aggódik a fogyás hiánya miatt, valamint az új étrend vagy edzésprogram megkezdése előtt.

Ön túlértékeli a kalóriaigényeket

Nem számít, mennyit gyakorol, a súlya nem fog leesni, ha túl sokat eszel, és könnyű túlbecsülni a kalóriaszükségleteket. Például a cukorbetegségben, az elhízásban és a metabolizmusban 2010-ben publikált tanulmány résztvevői majdnem fele nagyban alábecsülte, hogy hány kalóriát kell vágni a célsúly eléréséhez. Mivel túl gyakori a gyakorlaton átégetett kalóriák túlbecslése, könnyen véletlenül túl sokat eszik a fizikai aktivitás érdekében. Egy online számológép segítségével becsülheti napi kalóriaigényét fogyás közben. Ne feledje, hogy ha kalorikus szükségleteit mérsékelten aktív vagy nagyon aktív személyként számolja ki, addig nem ad hozzá semmilyen kalóriát, amelyet a testmozgáson keresztül éget el. Ezek a kalóriagyakorlatok már szerepelnek a számításban, ezért nem használhatja a magasabb kalóriaszintet és elveszíti a súlyát.

Ön túlértékeli a lángolt kalóriákat

Az emberek általában túlbecsülik, hogy hány kalóriát égetnek edzés közben eddig négyszer, a 2010-es Journal of Sports Medicine és Physical Fitness kiadványában megjelent tanulmány szerint. Egy 160 fontos ember számára egy órányi kerékpározás Az óránként 10 mérföldnél kevesebb sebességgel csak 300 kalóriát égetnek el, és egy elliptikus trénerre vagy alacsony hatású aerobikra fordított idő körülbelül 365 kalóriát éget el. Egy 200 kilós ember körülbelül 255 kalóriát használ, miközben órákban vagy órákonként 530 kalóriát vesz fel órákonként, mérsékelt ütemben úszási körökben. Ha a rendszeres napi edzés 300 kalóriát éget, és úgy gondolja, Hogy négyszer annyi kalóriát égett el, vagy 1200 kalóriát, akkor napról napra 900 kalóriát fogyaszthat – elég ahhoz, hogy egy fontot nyerjen négy nap alatt. Még akkor is, ha nem többet enni ezekkel a kalóriákkal, többet eszik, körülbelül négyszer hosszabb lesz, mint amennyit elvesztenének egy fontot, ami megmagyarázhatja a fogyás hiányának észlelését.

Ön túlkompenzálódik az edzőtermekben

Még akkor is, ha nem túlbecsüljük a kalóriák számát, amikor Ön edzés közben égett, lehet, hogy szándékosan szabotálja a súlycsökkentő erőfeszítéseit. Az emberek gyakran öntudatlanul ellensúlyozzák minden edzésüket, ha többet eszik, vagy kevésbé aktívak később a nap folyamán, így vagy nem fogynak, vagy nem fognak súlyt szerezni, amint azt 2014-ben az Orvostudományi és Tudományi Sport és Gyakorlat című tanulmány szerint közzétették. A táplálkozás és a gyakorlat naplózása segíthet elkapni magad, ha ez probléma az Ön számára. Akkor is nagyobb valószínűséggel veszít, ha megpróbálja ezt kombinálni a diéta és a testmozgás, nem pedig a testmozgás egyedül, jegyzi meg egy másik tanulmány nyilvánosságra az Obesity 2012-ben.

Meg kell változtatnod az edzésedet

Ha egy meglehetősen alacsony intenzitású edzést, vagy csak egy nagy intenzitású edzést végez egy rövid időre, érdemes növelni az edzésedet. Azok az emberek, akik hosszabb ideig hosszabb ideig intenzíven gyakorolnak, nagyobb súlyt és testzsírt veszítenek el, mint azok, akik alacsonyabb intenzitású vagy rövidebb idő alatt dolgoznak, a 2004-es belgyógyászati ​​levéltárban megjelent tanulmány szerint. Próbálják lefogyni az erő-edzés gyakorlatával, nem biztos, hogy nagyon jó eredményeket kap. A kardió több kalóriát éget, de még mindig két ellenállóképző edzést szeretne végrehajtani hetente az izomvesztés korlátozása érdekében. A tested egy idő után is használatos egy edzésre, ezért rendszeresen módosítania kell az edzést Növelik hatékonyságukat. Két jó edzéstípus közül lehet választani az áramköri edzést és a nagy intenzitású intervallumot. Egy körpálya edzéshez nyolc és tíz különböző gyakorlatot választasz, anélkül, hogy pihentetnél. Ezek az edzések jellemzően erősséget és kardio gyakorlatokat is tartalmaznak, és 30 és 60 perc között tartanak. A nagy intenzitású intervallumképzés során 30 másodperctől háromig terjedő intervallumon túl nagy terhelési szinttel dolgozzunk, váltakozva az alacsonyabb intenzitású, azonos hosszúságú vagy annál hosszabb időtartamú intervallumokra. Munka az utat akár nyolc-tíz időközönként. Ezeket az edzéseket rendszerint csak hetente egyszer vagy kétszer elvégzik, legfeljebb hat hétig, hogy korlátozzák a sérülések kockázatát.

Ellenőrizze kezelőorvosával, hogy van-e olyan mögöttes egészségügyi problémája, amely zavarhatja a fogyást. Például egy underactive pajzsmirigy, policisztás petefészek-szindróma, Cushing-szindróma vagy menopauza lehet mindez. Bizonyos gyógyszerek szintén megnövelik a súlyát, és megnehezítheti a karcsúságot, beleértve a fogamzásgátló tablettákat és a kortikoszteroidokat, valamint olyanokat, amelyek cukorbetegséget vagy depressziót kezelnek.

Potenciális orvosi kérdések a súlyhoz képest