Nem berendezések gyors fogyás gyakorlatok

Nincs szükség a legfrissebb edzőgépre, vagy akár egyetlen berendezésre, hogy kihívást jelentő edzést végezhessen, amely kalóriát éget és segít a fogyásban. Gyorsan fogyjon az intenzív kardiovaszkuláris gyakorlatokra. Ahogy eléred, meg kell változtatnod az edzésedet, hogy továbbra is elég kalóriát égetsz le a fogyáshoz. Ha orvosi panasza van, ütemezze az orvosával egy időpontot a fitness terv megkezdése előtt.

A leggyorsabb súlycsökkentő gyakorlatok azok, amelyek növelik a pulzusszámot, és megszakítják a verejtékezést. Attól függően, hogy mekkora a jelenlegi súlya, a kilométerenkénti 8 mph-os égés 986 és 1 472 kalóriát tartalmaz egy óra alatt. A legfontosabb kalóriák közül a tae kwon tehetik a legtöbbet, és kihagyják a helyüket, mintha ugrálnának. Néhány kisebb hatású edzés is körülbelül 700-800 kalóriát éget óránként, beleértve a görkorcsolyázást és a lépcsõk gyorsan felmászását. Alacsonyabb intenzitással vagy felmelegedési mozgásokkal melegszik fel, mielőtt a fenti szintre emeli az intenzitást.

Kiegészíti a kardiovaszkuláris edzést néhány izomépítő mozdulattal. Bár az edzés nem éget el kalóriát annyira gyorsan, mint az aerob edzés, a zsír kicseréli a sovány izomtömeget. Növeli a pihentető anyagcserét, ami azt jelenti, hogy a szervezet több kalóriát éget az izomtömeg támogatására. Az ellenálló gyakorlatok, amelyek a saját teste ellen dolgoznak, nem igényelnek felszerelést. Célozza meg az egész testet a csúszkákkal. Építsen alsó test izma guggolással, oldalsó emelkedéssel és tüdővel. Erősítse meg a magját situps, deszka, térd felemelések vagy Pilates gyakorlatok. A felsőtestet húzással, állcsontokkal és tricepszekkel taszítsa. Akkor is keveredheted ezeket veled cardio edzéssel, vagy külön-külön, gyors ütemben.

Építsen rugalmasságot és erőt a jóga edzéssel. Ha napsütéses sorozatokon halad át folyékony sebességgel, akkor növeli a pulzusszámát, és kardiovaszkuláris edzéssé is teszi. Vigye magába a központi izmait, hogy a jógá teszi a teljes mozgásterét. Inhaláljon mélyen, töltse meg a hasát és a mellét, és teljesen ürítse ki a tüdejét.

Sok boot-tábor edzés hátterében az alapok stílusa azt jelenti, hogy nincs szükség olyan berendezésekre vagy gépekre, amelyek kalóriát égetnek és fogynak. Készítsen saját bootkampót úgy, hogy a kardiovaszkuláris kihívásokra fókuszál, mint például a park körül, a stadionok lépésein vagy a meredek dombok felkelésén. Erősítsen és rugalmasabb munkát végezzen burpees, katonai stílusú pushups, a deszka és a squat ugrások végrehajtásával. A görcsök, mint például az ugrócsapágyak és a hasi ráncolások lejtőn kerekítik ki az edzést.

Kardiovaszkuláris gyakorlat

Erő edzés

Rugalmassági edzések

Kiképzőtábor