Természetes módon húzza meg a bőrt az áll alatt

Amikor a tüköredről kiderül, hogy a legszebb a földön egy laza, saggy áll, ez a kellemetlen kép rávegyene és idősebbnek érezheti magát. Néhány ember számára az étrendkiigazítások segíthetnek a helyzet javításában, míg mások számára a kérdés örökletes lehet. Függetlenül attól, hogy vannak módok arra, hogy szigorítsák a pulyka wattle álla gyakorlatok és nyújtás.

Felállási rágás

Amikor egy székben ülve álló helyzetben ül, döntse hátra a fejedet úgy, hogy egyenesen a mennyezetre néz. A szájával együtt mozgassa a száját egy rágó mozgásban. Érezni fogod, hogy a száj és az álla izmai elkezdenek dolgozni. Végezze el a rágógumit 20 alkalommal, majd lazítsa meg. Ismételje meg a gyakorlatot többször. Ezt a gyakorlatot akkor is végezheti, amikor egyenesen áll.

Csókolózás

Üljön egyenesen egy székbe, a fejed hátrafelé fordul, és a szeme egyenesen felfelé néz. Az ajkát simogassa, mintha megpróbálná megcsókolni a mennyezetet. Tartsa 5 másodpercig a pucker pozícióját, majd pihenjen. Tartsa a fejét hátrafelé, és ismételje meg az ütős edzést ötször, pihentetve röviden az egyes ismétlések között. Fókuszáljon a szájára és az állrész izmére a gyakorlat során.

Nyelvismeret

Ülve vagy álló helyzetben döntse hátra fejét, hogy a mennyezetre bámuljon. Ragaszkodjon a nyelvéhez, és próbálja meg nyújtani, hogy a hegy érintse az állát. Még akkor is, ha nem tudod elérni, nyúzza ki a nyelvet annyira, amennyire csak kényelmesen tud. Tartsa a nyelvét ebben a helyzetben 10 másodpercig, majd lazítsa meg újra. Rövid pihenés után ismételje meg a gyakorlatot. Meg kell tudnod érezni, hogy az izmaid a nyakodban megszorulnak.

Fekvő nyak nyúl

Feküdj le a hátadon az ágyadon, a fejed lóg le az oldalról. Lassan emelje fel a fejét a torzó felé. Tartsa ezt a pozíciót 10 másodpercig, majd lazítson. Ismételje meg a gyakorlatot többször. Ha bármikor úgy érzi, nyaki fájdalom vagy kellemetlen érzés, hagyja abba a gyakorlatot. Tartsa testét és nyakát egyenesen az edzés során.

Állva álló helyzetben vagy álló helyzetben óvatosan forgassa el a fejét a bal válláról a jobb vállára. Lassan mozogjon, biztosítva a nyaki izmok stabil mozgását. Kezdje félköríves mozdulatokkal a bal vállról, a mellkasodra és a jobb vállig. Fokozatosan haladjon teljes fordulatra a bal vállról a jobb vállig, és újra és újra a kezdetig. Ismételje meg a gyakorlatot többször. Hagyja abba, ha kellemetlen érzést érez.

Nyak Roll