Vezetett fényterápiát a bőrápoláshoz

Talán hamarosan úgy érezheti magát, hogy közelebb áll a csillogó LED-es lámpákhoz más okok miatt, mint amilyennek csinosak. Lehet, hogy túl szépen csinálnak. A NASA és az FDA szerint ugyanolyan hihetetlen, mint amilyennek hangzik. A LED fényt tudományosan kimutatták, hogy nem csupán a gyógyulást segíti elő, hanem bizonyítottan hatékony kezelést nyújt a ráncok számára is.

Történelem

A pénz megtakarításáért a NASA megváltoztatta az űrhajósok friss ételkínálatának növekedését, a hagyományos, növekvő LED-es fényszórók helyettesítésével. Amikor az űrhajósok visszatértek, a NASA megfigyelte, hogy az űrhajósok elveszítették az izomtömeget, mint általában, és kísérleteket indítottak a LED-eken. Amit a NASA felfedezett, nem volt kevesebb, mint egy áttörés. Nem csak a LED-es fénysebességet gyógyította meg, hanem megakadályozta a fájdalmas szájsebeket a kemoterápiában részesülő gyermekek fejlődésében. További kutatások eredményeképpen az FDA jóváhagyta a LED-es fényt a ráncok, az akne és más bőrbetegségek kezelésére.

Kezelés

Egyes fényspektrumok hosszabb hullámhosszúak, amelyek lehetővé teszik, hogy a fény áthatoljon a bőrön keresztül, és stimulálja a sejteket olyan módon, amely jelentősen felgyorsítja a gyógyulást. A bőr korában a lelassulási képesség, ami olyan körülményeket okozhat, mint a ráncosodás. A LED-terápia egy kozmetikai kezelés, amelyet általánosan elérhető és az orvosi rendelőben adják be. Az otthoni eszközöket az FDA hagyta jóvá azok számára is, akik LED fényterápiát kívánnak otthonuk magánéletében.